Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η πέμπτη σεζόν της σειράς The Flash

*
H CW δημοσίευσε το πρώτο trailer για την πέμπτη σεζόν της σειράς The Flash που θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2018. Ακόμα, επιβεβαιώθηκε η προσθήκη του Chris Klein (American Pie) στο cast που θα έχει το ρόλο του μεγάλου κακού της σεζόν με το όνομα Cicada. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Grant Gustin ως Barry Allen/The Flash, Candice Patton ως Iris West, Danielle Panabaker ως Caitlin Snow, Carlos Valdes ως Cisco Ramo, Hartley Sawyer ως Ralph Dibny, Jessica Parker Kennedy ως Nora West-Allen δηλαδή XS, Danielle Nicolet ως Cecile Horton, Tom Cavanagh ως Dr. Harrison Wells και Jesse L. Martin ως Detective Joe West. Το The Flash βασίζεται σε χαρακτήρες της DC Comics και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Bonanza Productions Inc, Berlanti Productions, Warner Bros. Television, Greg Berlanti, Sarah Schechter και Todd Helbing.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*